Τένις

Σάκκαρη: «Ανταμοιβή για μένα πως είμαι στο Roland Garros ως παίκτρια Top-5» (video)

Σάκκαρη: «Ανταμοιβή για μένα πως είμαι στο Roland Garros ως παίκτρια Top-5» (video)
Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε δηλώσεις μετά την επικράτησή της, επί της Κλάρα Μπουρέλ, στον πρώτο γύρο του Roland Garros.
Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον δεύτερο γύρο του Roland Garros, επικρατώντας με 2-0 σετ της Κλάρα Μπουρέλ.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς, ανέφερε:

«Είναι το αγαπημένο μου τουρνουά έχω καλές αναμνήσεις από εδώ. Ξέρω πως το 99% του κόσμου υποστηρίζει την Κλάρα που είναι κατανοητό γιατί είναι από τη Γαλλία αλλά αυτή η ατμόσφαιρα είναι κάτι το απίστευτο. Χαίρομαι που επιστρέψαμε όμως πίσω σε αυτή την ατμόσφαιρα με θεατές στην εξέδρα».

Για την Μπουρέλ:
«Νομίζω πως έχει αρκετές δυνατότητες, μπορεί να αναπτυχθεί, είναι αθλητική, τα χτυπήματα της είναι καλά και είναι καλό που έχει τη βοήθεια της κυβέρνησης της Γαλλίας και της ομοσπονδίας και είμαι σίγουρη πως θα τη δούμε και στα επόμενα Roland Garros».

Για τη σκληρή δουλειά της ίδιας:
«Πολλές κοπέλες μπαίνουν στο Top-10 σε ηλικία 18 ετών εμένα μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο. Είναι καλό να έχεις καλή ομάδα γύρω σου και να πιστεύεις σε αυτό που θες να κάνεις και πιστεύω πως είναι περήφανοι για μένα».

Για το πρώτο της παιχνίδι στο Roland Garros:
«Πρώτη φορά έπαιξα σε αυτό το γήπεδο με αυτόν τον κόσμο, είναι για μένα μια ανταμοιβή να είμαι εδώ ως παίκτρια Top-5 είναι ωραίο που υπάρχει κόσμος και βιώνω αυτή την ατμόσφαιρα».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0