Τένις

Το πάλεψε ο Τσιτσιπάς αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Ρώμης από τον ανώτερο Τζόκοβιτς! (video)

Το πάλεψε ο Τσιτσιπάς αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Ρώμης από τον ανώτερο Τζόκοβιτς! (video)

«Πλήρωσε» το κακό πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 (6-0, 7-6) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του ATP Masters της Ρώμης.

Ο Τζόκοβιτς επικράτησε 2-0 σετ (6-0, 7-6) του Στέφανου Τσιτσιπά και κατέκτησε τον 38ο τίτλο Masters 1000, ενώ μάλιστα έγινε ο γηραιότερος αθλητής που στέφεται πρωταθλητής στο ATP της Ρώμης. 

Ο Σέρβος πρωταθλητής μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με τον Τσιτσιπά να μην είναι ψύχραιμος και να πραγματοποιεί πολλά λάθη.

 

Ο Τζόκοβιτς τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, έκανε τρία break στο σέρβις του Στέφανου και πήρε το πρώτο σετ με 6-0 στα games. Ο Έλληνας τενίστας μάλιστα κατά τη διάρκεια του τέταρτου game φώναξε «άθλια παίζεις», εμφανώς πιεσμένος από την «καταιγίδα» Τζόκοβιτς.

 

Ωστόσο, στο δεύτερο σετ έβγαλε αντίδραση και ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικός. Κατάφερε να βρει τον καλό εαυτό του και έφτασε με break στο 5-2.

 

Ο Τζόκοβιτς δε λύγισε όμως και επέστρεψε στο 5-5 με break στο σερβίς του Τσιτσιπά. Οι δύο τενίστες διατήρησαν το σερβίς τους στα δύο επόμενα games και έτσι το σετ οδηγήθηκε σε tie break. Εκεί ο Τσιτσιπάς δεν ήταν ψύχραιμος, με τον Τζόκοβιτς να ξεφεύγει 5-2 και να παίρνει τελικά το σετ με 7-5 και κατ'επέκταση τον αγώνα.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0