Τένις

Αλκαράθ: «Αισθάνομαι έτοιμος για κάθε τουρνουά»

Αλκαράθ: «Αισθάνομαι έτοιμος για κάθε τουρνουά»
Ο Κάρλος Αλκαράθ λίγο πριν τον τελικό του Madrid Open κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, δήλωσε ότι αισθάνεται έτοιμος για κάθε τουρνουά και αντίπαλο.
Το παιδί θαύμα από τη Μούρθια, ο 19χρονος Κάρλος Αλκαράθ, επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Madrid Open, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Σβέρεφ, ο οποίος με τη σειρά του απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά της διοργάνωσης επίσης με 2-1

Ο Ισπανός τενίστας, έχει καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο να βρίσκεται στη πρώτη 10άδα της κατάταξης και ενώ στην αρχή ήταν στο νούμερο 120! Μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης που κέρδισε τον Τζόκοβιτς και τον Ράφα Ναδάλ στο ίδιο χωμάτινο γήπεδο. 

Σε δηλώσεις του λίγο πριν τον τελικό του τουρνουά τόνισε ότι πλέον αισθάνεται έτοιμος για όλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός τενίστας:

«Θα έλεγα ότι είμαι πιο ώριμος για να διαχειριστώ τις δύσκολες στιγμές, τα νεύρα, τα πάντα. Εννοώ, να διαχειριστώ τα πάντα στο γήπεδο. Λοιπόν, νομίζω ότι μπορώ να παίξω μεγάλες αναμετρήσεις», τόνισε ο Αλκαράθ. 

«Όπως έλεγα πάντα, πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις τον τρόπο να είσαι στον αγώνα. Σε αυτές τις αποφασιστικές στιγμές, είναι όταν βλέπεις τους καλούς παίκτες και τους κορυφαίους παίκτες, θέλω να κάνω τη διαφορά σε αυτό», πρόσθεσε ο Αλκαράζ, ο οποίος θα ανέβει στην έκτη θέση όταν ανακοινωθούν οι νέες βαθμολογίες της ATP αύριο.

«Αισθάνομαι έτοιμος να αγωνιστώ εναντίον Τζόκοβιτς και Ναδάλ σε κάθε τουρνουά, σε κάθε επιφάνεια. Σε ένα Grand Slam, είναι τελείως διαφορετικό. Νομίζω ότι πρέπει να παίξεις το καλύτερο που μπορείς, αλλά νομίζω ότι είμαι έτοιμος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0