Τένις

Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά του ATP Μαδρίτης – Επικράτησε 2-1 του Ρούμπλεφ μετά από φανταστικό ματς! (video)

Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά του ATP Μαδρίτης – Επικράτησε 2-1 του Ρούμπλεφ μετά από φανταστικό ματς! (video)

Θέση στα ημιτελικά του ATP της Μαδρίτης έκλεισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 του Αντρέι Ρούμπλεφ!

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε με break νωρίς να πάρει προβάδισμα με 3-0 στο πρώτο σετ. Έτσι, χωρίς να χάσει το σερβίς του ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-3 και πήρε προβάδισμα στα σετ με σχετική άνεση.

Ωστόσο, στο δεύτερο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Ρούμπλεφ ήταν διόρθωσε την εικόνα του και κατάφερε με break στο έκτο game να πάρει προβάδισμα και εν τέλει να ισοφαρίσει σε 1-1 με 6-2. Αυτό ήταν το πρώτο σετ που χάνει ο Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Μαδρίτης.

Έτσι, η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε τρίτο σετ, το οποίο θα έκρινε και το νικητή. Εκεί όμως το ματς ήταν απόλυτο ντέρμπι! Οι δύο τενίστες έδωσαν τεράστια μάχη, με κανέναν από τους δύο να μην παραδίνεται και τα σερβίς να παραμένουν στη… θέση τους. Η επιμονή του Στέφανου όμως κατάφερε να λυγίσει τον Ρούμπλεφ, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας τενίστας έγινε ο 3ος χρονικά που προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετά τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ. Εκεί ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Οζέρ Αλιασίμ - Ζβέρεφ.

Ρούμπλεφ - Τσιτσιπάς 1-2 (3-6, 6-2, 4-6)

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0