Τένις

«Σίφουνας» ο Τσιτσιπάς, παρέσυρε τον Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Μαδρίτης! (video)

«Σίφουνας» ο Τσιτσιπάς, παρέσυρε τον Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Μαδρίτης! (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και τσέκαρε το «εισιτήριό» του για τα προημιτελικά του Mutua Madrid Open!
Χωρίς να... ιδρώσει, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στους «8» του Mutua Madrid Open, αφού επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Έλληνας τενίστας, σε λιγότερο από μιάμιση ώρα, κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Βούλγαρου, χωρίς να κινδυνεύσει ουσιαστικά ποτέ.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο break στο 6ο game και δίχως να απειληθεί καθόλου στο δικό του σερβίς, έκανε το 1-0 με σκορ 6-3. Στο δεύτερο όλα έγιναν πιο απλά από νωρίς.

Μόλις στο 3ο game «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του, πήρε προβάδισμα και το υπερασπίστηκε μέχρι τέλους. Αξίζει να σημειωθεί, πως μεγάλο «όπλο» του Έλληνα τενίστα σε όλη τη διάρκεια του ματς, ήταν τα περασμένα πρώτα σερβίς, όπου άγγιξαν το 69% σε αντίθεση με το φτωχό 52% του Ντιμιτρόφ.

Το σετ έκλεισε στο 6-4 και ο Τσιτσιπάς εξασφάλισε πως θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, στα προημιτελικά της Μαδρίτης, το απόγευμα της Παρασκευής (06/05, 21:00).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0