Τένις

«Σίφουνας» ο Τσιτσιπάς, πέρασε με 2-0 τον Ντιμιτρόφ και σε λίγες ώρες βρίσκει τον Αλκαράθ στα προημιτελικά! (video)

«Σίφουνας» ο Τσιτσιπάς, πέρασε με 2-0 τον Ντιμιτρόφ και σε λίγες ώρες βρίσκει τον Αλκαράθ στα προημιτελικά! (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με μεγάλη άνεση του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, όπως αποδεικνύει το 2-0 (6-1, 6-4), πέρασε στα προημιτελικά του Barcelona Open, όπου σε λίγες ώρες θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κάρλος Αλκαράθ!
Μία απίστευτη εμφάνιση από τον Στέφανο Τσιτσιπά κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, του εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Barcelona Open, όπου θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες, πιθανότατα στις 19:30 (22/04), το next big thing του ισπανικού τένις, Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Βούλγαρου (6-1, 6-4) και έθεσε από νωρίς τις βάσεις για τον... περίπατό του.

Πιο συγκεκριμένα, με το... καλημέρα «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του δύο φορές και βρέθηκε να προηγείται με 3-0 μετά το πέρας των τριών πρώτων games. Ο Ντιμιτρόφ κατάφερε να πάρει έστω ένα game στο πρώτο σετ, αλλά στο 7ο, είδε τον Τσιτσιπά να πετυχαίνει ένα ακόμα break και να κλείνει το σετ με 6-1, μέσα σε μόλις 25 λεπτά.


Στο δεύτερο σετ, ο Ντιμιτρόφ βρήκε break από το πρώτο game, αλλά ο Τσιτσιπάς έβγαλε αντίδραση και απάντησε αμέσως, γράφοντας το 1-1. Η αναμέτρηση ήταν πιο ισορροπημένη, με το δεύτερο σετ να κρίνεται στο 10ο game, όταν ο Τσιτσιπάς «έσπασε» για έκτη φορά στο ματς το σερβίς του αντιπάλου του και έγραψε το 6-4, κερδίζοντας την αναμέτρηση. 

Πλέον, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το ματς των προημιτελικών κόντρα στον Αλκαράθ, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 (22/04), αλλά εξαρτάται από την έκβαση της αναμέτρησης του Ρουντ με τον Καρένιο Μπούστα, που προηγείται χρονικά.
 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0