Τένις

Τσιτσιπάς: Μετά τις 16:30 ο ημιτελικός με τον Ζβέρεφ στο Μόντε Κάρλο

Τσιτσιπάς: Μετά τις 16:30 ο ημιτελικός με τον Ζβέρεφ στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) λύγισε μετά από ένα φανταστικό ματς τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο16) και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο3). Μετά τις 16:30 το Σάββατο (16/4) η σπουδαία αναμέτρηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα.

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν έβαλε πολύ δύσκολα στον Έλληνα πρωταθλητή και ενώ όλα έδειχναν ότι θα πανηγύριζε εκείνος την πρόκριση του στα ημιτελικά του τουρνουά, ο Στέφανος ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε μια συγκλονιστική πρόκριση στα ημιτελικά του Msters στο Μόντε Κάρλο.

Το Σάββατο (16/4) ο Έλληνας τενίστας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο3), με τη μεγάλη μονομαχία να ξεκινά μετά τις 16:30 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6 HD).

Το ζευγάρι αυτό έχει ιστορία πίσω του και πως να μην έχει αφού πρόκειται για τους δυο εκ των κορυφαίων αθλητών της νέας γενιάς. Αυτή θα είναι η 10η φορά που οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν στην καριέρα τους, δίνοντας συνέχεια στην άτυπη αλλά και συναρπαστική αντιπαλότητα που διατηρούν από το 2018, με τον Τσιτσιπά να προηγείται καθαρά με 6-3 στις νίκες, έχοντας μάλιστα το απόλυτο (2-0) στις χωμάτινες επιφάνειες (Madrid Masters 2019, Roland Garros 2021).

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν πέρυσι στο τουρνουά του Σινσινάτι, όπου ο 24χρονος Γερμανός επικράτησε δύσκολα στο tie break.

Γύρω στις 14:30 θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς - Φοκίνα (Νο.46) και τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.29).


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0