Τένις

Εξαιρετική εμφάνιση και πρόκριση για τον Τσιτσιπά στους «16» του Μόντε Κάρλο! (video)

Εξαιρετική εμφάνιση και πρόκριση για τον Τσιτσιπά στους «16» του Μόντε Κάρλο! (video)

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ειδικότερα στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 του Φάμπιο Φονίνι στο πρώτο δικό του ματς στο Monte Carlo και συνεχίζει στους «32» του τουρνουά!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε στο τουρνουά του Monte Carlo ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στο πρώτο δικό του, ατομικό ματς, μετά τη νίκη του στο «διπλό», απέναντι στον Φάμπιο Φονίνι επικράτησε με 2-0 και πήρε την πρόκριση για τους «16».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκεντρωμένος και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Υπερασπίστηκε εξαιρετικά το σερβίς του, έκανε τρία break και επικράτησε με 6-3, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκρισή του και την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο του!


Από εκεί και πέρα, το δεύτερο σετ ήταν ξεκάθαρα διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι αλάνθαστος και να επικρατεί με 6-0, με χαρακτηριστική ευκολία, προκαλώντας τεράστιο εκνευρισμό στον αντίπαλό του!


Κάπως έτσι, ο Έλληνας αθλητής συνεχίζει στο τουρνουά… αλώβητος και θυμίζουμε πως μπορεί να συναντήσει μόνο στα ημιτελικά τον Αλεξάντερ Σβέρεβ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0