Τένις

Πρώτος τελικός Masters για Αλκαράθ – Τελευταίο εμπόδιο ο Ρούντ

Πρώτος τελικός Masters για Αλκαράθ – Τελευταίο εμπόδιο ο Ρούντ

Ο Κάρλος Αλκαράθ συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο Miami Open, καθώς προκρίθηκε στον τελικό για πρώτη φορά στην καριέρα του και θα βρει τον Κάσπερ Ρούντ.

O Κάρλος Αλκαράθ, που θεωρείται το «νέο αίμα» του παγκοσμίου τένις, θα διεκδικήσει το τρόπαιο με αντίπαλο τον Νορβηγό, Κάσπερ Ρούντ.

Ο Αλκαράθ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 16 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά θα βελτιώσει αισθητά την θέση του από την ερχόμενη Δευτέρα, επικράτησε στον ημιτελικό του Πολωνού, Χούμπερτ Χούρκατς (Νο 10 στον κόσμο) με 7-6(5), 7-6 (2), ο οποίος κατέκτησε πέρυσι το συγκεκριμένο τουρνουά.

«Ο Χούμπερτ είναι ο κάτοχος του τίτλου και έπαιξε καλά. Όμως εγώ έπαιξα πολύ καλά. Θα είναι ο πρώτος μεγάλος τελικός της καριέρας μου στην σκληρή επιφάνεια, αλλά έχω αυτοπεποίθηση», σχολίασε λίγο μετά τον θρίαμβο του, ο νεαρός Ισπανός.

Από την πλευρά του, ο Ρούντ (Νο 8 στον κόσμο) πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό, επικρατώντας με σχετική ευκολία, του Αργεντινού, Φρανσίσκο Τσερούντολο (Νο 103) με 6-4, 6-1.

«Η συμμετοχή στον τελικό ενός Masters 1000, ήταν στόχος μου, αλλά δεν περίμενα ότι αυτό θα συμβεί, εδώ, στο Μαϊάμι», δήλωσε ο Νορβηγός τενίστας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0