Τένις

Ναδάλ: «Αντιμετώπισα προβλήματα στην αναπνοή!»

Ναδάλ: «Αντιμετώπισα προβλήματα στην αναπνοή!»
Ο Ραφαέλ Ναδάλ παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα του στον τελικό του Indian Wells, κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε στα τελευταία στάδια του τουρνουά.
Το τρομερό σερί του Ραφαέλ Ναδάλ εντός του 2022, όπου μέτρησε είκοσι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποτελεί παρελθόν, αφού στον τελικό του Indian Wells, ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Τέιλορ Φριτζ.

Ωστόσο, η εικόνα του Ισπανού θρύλου προβλημάτισε και μιλώντας μετά το ματς, έδωσε μία εικόνα των προβλημάτων που τον κράτησαν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είχα έναν πόνο, ειλικρινά. Είχα προβλήματα στην αναπνοή μου. Δεν ξέρω αν είναι από τα πλευρά, δεν γνωρίζουμε ακόμη. Όταν ανέπνεα και κινούμουν, ένιωθα σαν μια βελόνα να με τσιμπάει. Ζαλιζόμουν γιατί ήταν επίπονο. Είναι ένας πόνος που με περιόριζε πολύ. Δεν είναι μόνο ο πόνος, δεν νιώθω καλά γιατί επηρέαζε την αναπνοή μου. Την ήττα μου τη δέχθηκα αμέσως, πριν καν τελειώσει το ματς. Όμως, υποφέρω από τον τραυματισμό μου.

Προσπάθησα για το καλύτερο. Δεν ήταν η μέρα μου. Συμβαίνουν αυτά. Έχω την εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις. Σήμερα ήταν δύσκολο να παίξω έναν τελικό σαν κι αυτόν. Προσπάθησα μέχρι το τέλος. Αν και είχα τις ευκαιρίες μου στο δεύτερο σετ, δεν τις εκμεταλλεύτηκα. Είναι δύσκολη η ανάλυση από την πλευρά μου γιατί δεν ήμουν ικανός να κάνω πολλά πράγματα. Δεν είναι η ώρα να μιλάμε γι’ αυτά ακόμα κι αν ήταν προφανές ότι δεν μπορούσα σήμερα. Ήταν τελικός. Προσπάθησα. Έχασα από έναν σπουδαίο αντίπαλο που έπαιξε πολύ καλά.

Είχε ορισμένα σπουδαία παιχνίδια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ειδικά το χθεσινό στα ημιτελικά με τον Ρούμπλεφ. Κατά τη γνώμη μου, η νίκη του χθες ήταν μεγαλύτερη από σήμερα γιατί είχε έναν δυσκολότερο αντίπαλο μπροστά του χθες. Είναι προφανές ότι έχει βελτιωθεί. Είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για τον ίδιο στη χρονιά»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0