Τένις

Κύργιος: Επικοινώνησε με το παραλίγο «άτυχο» ball boy, απολογήθηκε και του... έταξε ρακέτα!

Κύργιος: Επικοινώνησε με το παραλίγο «άτυχο» ball boy, απολογήθηκε και του... έταξε ρακέτα!
Ο Νικ Κύργιος, μετά το ατυχές περιστατικό στο τέλος της αναμέτρησής του με τον Ραφαέλ Ναδάλ, επικοινώνησε με το ball boy που λίγο έλειψε να χτυπήσει, του ζήτησε συγγνώμη και έκλεισαν νέο «ραντεβού»!
Είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, που κάποιοι λατρεύουν να αγαπούν και άλλοι λατρεύουν να μισούν. Υπάρχουν στιγμές, όμως, που ο Νικ Κύργιος κερδίζει και τους μεν και τους δε, με τον τρόπο του. Μία από αυτές σημειώθηκε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ραφαέλ Ναδάλ, στα προημιτελικά του Indian Wells

Ο Νικ Κύργιος έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής, όταν πέταξε εκνευρισμένος τη ρακέτα του και παραλίγο να χτυπήσει ένα ball boy. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, ωστόσο, επικοινώνησε με τον νεαρό, του ζήτησε συγγνώμη και έκλεισε ραντεβού μαζί στα court, ώστε να του δώσει μία ρακέτα! Μάλιστα, δημοσίευσε τον εν λόγω διάλογο στα social media που διατηρεί.

Παράλληλα, στο ποστάρισμά του ανέφερε: «Έκανα έναν καινούργιο φίλο. Ατυχήματα μπορούν να συμβούν, αλλά μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0