Τένις

Εκτός Indian Wells και Μαϊάμι η Μπάρτι!

Εκτός Indian Wells και Μαϊάμι η Μπάρτι!
Η νικήτρια του φετινού Australian Open και Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Άσλεϊ Μπάρτι, ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στα δύο μεγάλα τουρνουά του Μαρτίου!
Με ένα μήνυμα στα social media που διατηρεί, το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Άσλεϊ Μπάρτι, ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει τόσο στο Indian Wells, όσο και στο τουρνουά του Μαϊάμι, θέτοντας τον εαυτό της εκτός των δύο μεγάλων event που θα λάβουν χώρα στις ΗΠΑ, εντός του Ιανουαρίου. 

Η νικήτρια του φετινού Australian Open ανέφερε πως στόχος της είναι να επιστρέψει τον Απρίλιο, ώστε να βοηθήσει τη χώρα της στο Billie Jean Cup, χωρίς ωστόσο να καθιστά σαφές αν πρόκειται για πρόβλημα τραυματισμού ή φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά η δημοσίευσή της:

«Ήθελα να μοιραστώ μια αλλαγή στο πρόγραμμά μου για τους επόμενους μήνες. Δυστυχώς το σώμα μου δεν έχει αναρρώσει όπως θα ήθελα μετά από το Australian Open και δεν ήμουν σε θέση να προετοιμαστώ για το Indian Wells και το Μαϊάμι. Δεν πιστεύω πως μπορώ να είμαι στο επίπεδο που απαιτείται για να κερδίσω αυτά τα τουρνουά, επομένως αποφάσισα να αποσύρω τη συμμετοχή μου και από τα δυο. Αγαπώ αυτά τα τουρνουά και είμαι λυπημένη που δεν θα συμμετέχω, αλλά η συγκέντρωσή μου είναι στο να φέρω το σώμα μου στην κατάλληλη κατάσταση. Στόχος μου είναι να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στον επερχόμενο αγώνα του Billie Jean King Cup τον Απρίλιο. Έχασα το Billie Jean King Cup πέρσι και ανυπομονώ να φορέσω ξανά το πράσινο και το χρυσό.

Σε κάτι ακόμα σημαντικότερο, ήταν μερικές δύσκολες εβδομάδες για την Αυστραλία και για όλο τον κόσμο οι τελευταίες. Οι σκέψεις μου είναι σε όλους τους πληγέντες από τις πλημμύρες στο Queensland και στο New South Wales, αλλά και στον κόσμο της Ουκρανίας, ειδικά στον κόσμο που ανήκει στην τενιστική οικογένεια, όλες μας οι σκέψεις είναι μαζί σας και ελπίζουμε για ειρήνη».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0