Τένις

Στους «4» του Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς! (video)

Στους «4» του Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς! (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε και το εμπόδιο του Αμερικανού Μάρκους Γκίρον και επικρατώντας με 2-0 σετ προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Ακαπούλκο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι.

Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποιώντας νέα μεγάλη εμφάνιση στο τουρνουά στο Ακαπούλκο πήρε εύκολη πρόκριση για τα ημιτελικά. Το εμπόδιο του Μάρκους Γκίρον δεν φάνηκε ικανό να σταματήσει την πορεία του Τσιτσιπά, ο οποίος χρειάστηκε 77' για να κάμψει την αντίστασή του με 2-0 σετ (6-3, 6-4).

O Τσιτσιπάς ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του να πιστέψει ότι θα έχει αξιώσεις από το ματς και πανηγύρισε την πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας πρωταθλητής έχει πάρει τρεις προκρίσεις στα ημιτελικά στα 4 τουρνουά που έχει συμμετάσχει μέσα στο 2022.


Ο Έλληνας, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης συνέχισε δυναμικά την πορεία του στο τουρνουά και θα βρεθεί στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχή χρονιά. Εκεί θα βρει απέναντί του τον Βρετανό (Νο12) Κάμερον Νόρι που επικράτησε του Γκόγιοβτσικ με 2-0 σετ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0