Τένις

Στους «8» του Ντουμπάι ο Τζόκοβιτς! (video)

Στους «8» του Ντουμπάι ο Τζόκοβιτς! (video)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα μπορούσε να είχε «κλείσει» πιο άνετα το ματς με τον Κάρεν Χατσάνοφ, μιας και προηγήθηκε με σετ και break (6-3, 4-2), όμως ο Ρώσος αντέδρασε και έστειλε το 2ο σετ σε tie-break, με τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, να γλιτώνει τα… χειρότερα και να ολοκληρώνει τον αγώνα σε straight sets.

Το 12Χ12 στους προημιτελικούς του Ντουμπάι, σε ισάριθμες παρουσίες του στο τουρνουά των Εμιράτων, πανηγύρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Κάρεν Χατσάνοφ και θέλει ακόμη άλλες τρεις νίκες για να πανηγυρίσει τον 6ο του τίτλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση και 87ο συνολικά στην τεράστια καριέρα του.

Νίκη, που ενώ έδειχνε πως θα ερχόταν άκοπα για τον Σέρβο, τελικά χρειάστηκε το τάι μπρέικ στο δεύτερο σετ για να πάρει την πρόκριση. Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου προηγήθηκε εύκολα με 1-0 (6-3) κι ενώ είχε το προβάδισμα με 4-2 στα γκέιμς του δεύτερου, ο Ρώσος αντέδρασε κι έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ, όπου ο «Νολε» κατάφερε να επικρατήσει με 7-6 (2) μετά από μία ώρα και 39 λεπτά αγώνα.

Η σημερινή (23/02) ήταν η 991η νίκη του Τζόκοβιτς στο tour και η 14η στα τελευταία 15 ματς που έχει δώσει.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0