Τένις

WTA Doha: «Καθάρισε» εύκολα με 2-0 σετ την Αν Λι η Σάκκαρη και προκρίθηκε στους «16» (video)

WTA Doha: «Καθάρισε» εύκολα με 2-0 σετ την Αν Λι η Σάκκαρη και προκρίθηκε στους «16» (video)

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε άνετα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) της Αν Λι στο 1000αρι τουρνουά της WTA στη Ντόχα και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16».

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε και τα δύο σετ της αναμέτρησης με 6-3 και προκρίθηκε στους 16 του τουρνουά μετά από αγώνα 1 ώρας και 15 λεπτών.

Η Σάκκαρη θα έχει την Τετάρτη (23/2, 16.00-16.30) μεγάλο ραντεβού με την Τζέσικα Πεγκούλα.

Ευκαιρία, δηλαδή, για ρεβάνς, καθώς η Αμερικανίδα είχε αφήσει τη Μαρία εκτός προημιτελικών του φετινού Australian Open!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο σετ η Σάκκαρη έκανε το μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ και έσβησε μπρέικ πόιντ της Λι για το 4-2, ανοίγοντας το δρόμο για το 1-0 με 6-3.

Ωστόσο, το δεύτερο σετ είχε περισσότερες διακυμάνσεις. Η Σάκκαρη προηγήθηκε 2-0, με την Λι να απαντάει με δύο μπρέικ και να παίρνει το προβάδισμα (3-2), αλλά η Ελληνίδα τενίστρια, με τη σειρά της, απάντησε με τον ίδιο τρόπο και επανέκτησε το προβάδισμα (3-5), ενώ τελείωσε το σετ με 6-3.

Διέλυσε τη ρακέτα της μετά το μπρέικ

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Σάκκαρη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της, όταν δέχθηκε το μπρέικ από την Αν Λι στα μισά του δεύτερου σετ.

Την στιγμή που το Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε το πέμπτο γκέιμ και προηγήθηκε (3-2), η Μαρία Σάκκαρη ξέσπασε, εκνευρισμένη με τα λάθη που έκανε με αποτέλεσμα να διαλύσει τη ρακέτα της…

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0