Τένις

Σάκκαρη: «Για να κερδίσω το τουρνουά θα χρειαστεί να ανεβάσω το επίπεδό μου»

Σάκκαρη: «Για να κερδίσω το τουρνουά θα χρειαστεί να ανεβάσω το επίπεδό μου»

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στην ως τώρα παρουσία της στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, τονίζοντας πως θα πρέπει να ανεβάσει το επίπεδό της εάν θέλει να το κατακτήσει.

Αναφερόμενη στο ματς της με την Αλεξαντρόβα και το break που έκανε στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό εκείνο το break, γιατί στη συνέχεια του αγώνα σέρβιρε πολύ καλά - και οι δυο το κάναμε. Οπότε το να πάρω το πλεονέκτημα γρήγορα ήταν πολύ σημαντικό για μένα, ώστε να μπορέσω να ολοκληρώσω το ματς. Πιστεύω πως έκανα έναν πολύ καλό αγώνα και ήταν πολύ καλό που μπόρεσα να κάνω το break στο ξεκίνημα του 2ου σετ».

Σε ερώτηση για το εάν μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο: «Αυτό προσπαθώ να κάνω. Σήμερα το επίπεδό μου ήταν πολύ καλό και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Ξέρω πως για να κερδίσω το τουρνουά θα χρειαστεί να ανεβάσω το επίπεδό μου. Παρόλα αυτά νομίζω ήταν ένα πολύ καλό ματς, μια πολύ καλή αρχή γι' αυτό το επίπεδο σήμερα. Όπως είπα και μέσα στο γήπεδο, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον αγώνα μου».

Για την αναμέτρησή της με την Μέρτενς: «Πάντα έχουμε μεγάλες μάχες με την Μέρτενς. Η τελευταία, όσο μπορώ να θυμηθώ, ήταν στο Roland Garros. Και οι δυο παίξαμε σε υψηλό επίπεδο σ' αυτό τον αγώνα και για μένα ήταν το τουρνουά που άλλαξε την καριέρα μου, αφού έπαιξα σε έναν ημιτελικό σε Grand Slam. Περιμένω μια δύσκολη μάχη και ελπίζω να μπορέσω να παίξω ακόμα καλύτερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0