Τένις

Σάκκαρη - Ποτάποβα 2-0: Ιδανικό ξεκίνημα στην Αγία Πετρούπολη και πρόκριση στους «16» για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια! (video)

Σάκκαρη - Ποτάποβα 2-0: Ιδανικό ξεκίνημα στην Αγία Πετρούπολη και πρόκριση στους «16» για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια! (video)

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κερδίσει την Αναστασία Ποτάποβα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και προκρίθηκε στους «16» του WTA της Αγίας Πετρούπολης!

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο WTA της Αγίας Πετρούπολης η Μαρία Σάκκαρη!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μετά από ένα ματς με αρκετές ανατροπές, κατάφερε να επικρατήσει με το «καθαρό» 2-0 σετ (6-4, 6-4) της αξιόμαχης Αναστασίας Ποτάποβα (βρίσκεται στο Νο.75 της Παγκόσμιας Κατάταξης) με αποτέλεσμα να περάσει στους «16» του τουρνουά!

Στο πρώτο σετ η Ρωσίδα πρωταθλήτρια μπήκε πολύ δυνατά, καθώς έκανε δύο break στη Σάκκαρη (4-0), ωστόσο η Μαρία έσωσε το σερβίς της και πέτυχε μια επική ανατροπή, κατακτώντας το σετ με 6-4!

Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστριες υπερασπίστηκαν το σερβίς τους μέχρι το όγδοο game (4-4), μέχρι το χρονικό σημείο όπου η Σάκκαρη στο ένατο game κατάφερε να κάνει το break με ωραία χτυπήματα και στο τέλος σέρβιρε με επιτυχία για την κατάκτηση του παιχνιδιού.

Το εμπόδιό της στη φάση των «16» είναι η επίσης Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα (Νο.43) και ο αγώνας θα γίνει αύριο (9/2) περίπου στις 17.30.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0