Τένις

Ναδάλ: «Είναι απίστευτο… Πριν ένα μήνα δεν ήξερα αν θα παίξω ξανά τένις» (video)

Ναδάλ: «Είναι απίστευτο… Πριν ένα μήνα δεν ήξερα αν θα παίξω ξανά τένις» (video)

Μαγικές στιγμές στο Australian Open με τον Ράφα Ναδάλ να κατακτά το 21ο Grand Slam κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Όσα δήλωσε φανερά συγκινημένος ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας.

Μετά από μια επική μονομαχία και ανατροπή του Ράφαελ Ναδάλ επί του Ντανιίλ Μεντβέντεφ, οι δύο φιναλίστ αντάλλαξαν σπουδαία λόγια στην τελετή λήξης του Australian Open με τον Ναδάλ να δηλώνει ορεξάτος να επιστρέψει στη Μελβούρνη, παρά τις σκέψεις ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο του Major στην Αυστραλία.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολη στιγμή αλλά Ντανιίλ είσαι σπουδαίος πρωταθλητής. Δεν έχω αμφιβολία ότι κάποια μέρα θα το κατακτήσεις γιατί είσαι απίστευτος. Ήταν ένα από τα πιο έντονα συναισθηματικά ματς της καριέρας μου και είναι τιμή που μοιράστηκα το court μαζί σου. Ότι καλύτερο για το μέλλον…

Δεν ξέρω τι να πω. Είναι απίστευτο. Πριν ένα μήνα δεν ήξερα αν θα παίξω ξανά τένις και σήμερα μπροστά σε εσάς κρατάω αυτό το τρόπαιο. Δεν ξέρω πόσο έχω παλέψει για να φτάσω εδώ. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Δίχως αμφιβολία ήταν από τους πιο έντονους μήνες στην καριέρα μου. Αυτές οι τρεις εβδομάδες θα μείνουν στην καρδιά μου για τη στήριξη που έτυχα.

Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω την ομάδα και την οικογένεια μου. Ξέρετε πόσο δύσκολος ήταν το τελευταίο εξάμηνο. Με στηρίξατε. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.

Πριν ένα μήνα θα έλεγα ότι πιθανότατα αυτό θα είναι το τελευταίο μου Australian Open αλλά τώρα έχω πολύ ενέργεια για να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορώ να εξηγήσω τα συναισθήματα που έχω τώρα. Θα συνεχίσω να βάζω τα δυνατά μου για να έρθω του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους Αυστραλούς στις κερκίδες.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0