Τένις

Μεντβέντεφ: «Είναι αστείο που θα παίξω απέναντι σε έναν που κυνηγάει το 21ο του grand slam» (video)

Μεντβέντεφ: «Είναι αστείο που θα παίξω απέναντι σε έναν που κυνηγάει το 21ο του grand slam» (video)

Όσα δήλωσε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ μετά την πρόκριση του στον τελικό του Australian Open.

O Ντανιίλ Μεντβέντεφ εμφανίστηκε ανώτερος από τον Στέφανο Τσιτσιπά και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Australian Open επικρατώντας με 3-1 σετ. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ και στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα ο Ρώσος δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντβέντεφ:

Για το ματς και την ένταση που έβγαλε:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν πιστεύω ότι τα άσχημα συναισθήματα βοηθάνε πολύ, πολλές φορές έχω χάσει ματς λόγω των αρνητικών συναισθημάτων. Μόλις το έκανα, κατάλαβα ότι έκανα λάθος, μπόρεσα να βρω την αυτοσυγκέντρωσή μου. Έχασα λίγα σερβίς, αλλά στο τέλος επέστρεψα στο ματς και κέρδισα».

Για το ότι ήταν κρίσιμο το παιχνίδι στα τρία πρώτα σετ:

«Ξέρεις κάποια ματς είναι ισορροπημένα. Ο καθένας μπορεί να χάσει πόντους, αλλά εγώ βρήκα το μομέντουμ, κατάφερα να διαβάσω το σερβίς του, να βγάλω κάποια χτυπήματα. Έχασε ενέργεια, παρέμεινα καλά ως το τέλος και κέρδισα».

Για την ξεκούραση του μέχρι τον τελικό:

«Όταν βγήκα από εκείνο το ματς μίλησα με τον προπονητή μου, γιατί ήμουν πολύ κουρασμένος. Προσπάθησα να κάνω την ανάρρωσή μου σωστά. Όταν ξύπνησα ένιωθα καλά. Στη διάρκεια του αγώνα είχα λίγη κούραση, αλλά κατάφερα και επανήλθα. Ευτυχώς σήμερα δεν χρειάστηκαν πέντε ώρες για να κερδίσω».

Για τον Ναδάλ:

«Παίζω ξανά απέναντι σε έναν κορυφαίο αντίπαλο. Είναι αστείο που θα παίξω απέναντι σε έναν που κυνηγάει το 21ο του grand slam. Δεν ξέρω ποιον υποστήριζε εκείνος σήμερα. Είμαι έτοιμος. Ξέρω ότι ο Ράφα, είναι δυνατός παίκτης, ένας θρύλος και θα δώσω τα πάντα για να τον κερδίσω».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0