Τένις

Ναδάλ: «Δεν πίστευα ότι θα έχω κι άλλη ευκαιρία να διεκδικήσω έναν τίτλο εδώ» (video)

Ναδάλ: «Δεν πίστευα ότι θα έχω κι άλλη ευκαιρία να διεκδικήσω έναν τίτλο εδώ» (video)

Όσα δήλωσε ο Ραφαέλ Ναδάλ μετά την πρόκριση του στον τελικό του Australian Open.

Μπορεί να απουσίασε αρκετό καιρό από την αγωνιστική δράση εξαιτίας των τραυματισμών του, ωστόσο με το νέο έτος και το πρώτο τουρνουά στο Australian Open, ο Ραφαέλ Ναδάλ δήλωσε κάτι παραπάνω από παρών αφού προκρίθηκε στον τελικό νικώντας τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο Ισπανός, Νο5 στην Παγκόσμια Κατάταξη, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα για την εμφάνιση του, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να σπάσει το ρεκόρ και να φτάσει στην κατάκτηση του 21 Grand Slam (αυτή τη στιγμή έχει 20 όσα και οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ). Ο Ναδάλ περιμένει να μάθει σε λίγη ώρα ποιον θα έχει απέναντι του στον τελικό, με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Ντανιίλ Μεντβέντεφ να ρίχνονται στη «μάχη» για την πολυπόθητη πρόκριση.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ναδάλ:

Για το ματς: «Τα πρώτα δύο σετ ήταν από τα καλύτερα που έχω παίξει εδώ και καιρό. Ήξερα ότι απέναντι στον Ματέο που είναι εξαιρετικός παίκτης, πρέπει να υποφέρω και να ιδρώσω για να κερδίσω.

Έπαιξε καλά στο τρίτο σετ και ήξερα ότι στο 4ο έπρεπε να κλείσω το ματς. Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η πρόκριση. Ξύπνησα καλύτερα από κάθε άλλη φορά σήμερα. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες με την ζέστη, αλλά σήμερα ήταν πιο καλές».

Τέλος για το αν έχει στο μυαλό του το ρεκόρ με τις κατακτήσεις Grand Slam: «Εστιάζω στο τι θα κάνω εδώ (και όχι στο ρεκόρ των 21 τίτλων σε Grand Slam). Είχα τραυματισμούς στην καριέρα μου, έχω παίξει σπουδαίους τελικούς με Ρότζερ, με Νόβακ και άλλους μεγάλους αθλητές. Είχα την τύχη να κερδίσω εδώ το 2009 και δεν πίστευα ότι θα έχω κι άλλη ευκαιρία να διεκδικήσω έναν τίτλο εδώ». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0