Τένις

Τσιτσιπάς: «Έμεινα συνεπής σε σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού»

Τσιτσιπάς: «Έμεινα συνεπής σε σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του στο court αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Φριτζ, δήλωσε ότι είναι περήφανος για την εμφάνισή του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ανέφερε ότι το παιχνίδι με τον Φριτζ ήταν επικό και νιώθει περήφανος για την εμφάνισή του, καθώς έμεινε συνεπής σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο court:

Για το ματς: «Ένα επικό ματς, μπορώ να πω. Έδωσα τα πάντα στο κορτ, είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Έμεινα συνεπής σε σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού. Το γήπεδο είχε πάρει φωτιά. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό».

Για τον αντίπαλό του: «Ήξερα ότι θα είναι απαιτητικό ματς από πλευράς δυνάμεων. Ήθελα να μείνω στο ματς να μην τα παρατήσω να είμαι υπομονετικός. Το κοινό ήταν στο πλευρό μου. Ένιωσα ότι ήταν στο πλευρό μου και με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές. Ήταν σημαντικό να έχω αυτή την υποστήριξη, νομίζω ότι τους αποζημίωσα".

Για το αν συγκαταλέγεται στα φαβορί του τουρνουά: «Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ασχολούμαι με αυτό. Κοιτάω τη δουλειά μου, με συγχωρείτε γι' αυτό. Δεν μπορώ να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου λόγω της κούρασης».

Για το ότι έμεινε πίσω παίρνοντας τις μπάλες και δεν κατάλαβε ότι κέρδισε το σετ: «Δεν έχω ιδέα, δεν ήταν η πρώτη φορά. Είναι καλό, γιατί είμαι συγκεντρωμένος στον επόμενο πόντο».

Για τον Σίνερ: «Είναι πολύ καλός, παίζει πολύ καλά τελευταία. Παίζει σπουδαίο τένις τελευταία. Κοιτάω την αποθεραπεία μου, να αξιοποιήσω το ρεπό μου, για να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0