Τένις

Australian Open: Ήττα από την Πεγκούλα με 2-0 σετ και αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη (video)

Australian Open: Ήττα από την Πεγκούλα με 2-0 σετ και αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη (video)
Με 2-0 σετ (7-6, 6-3) ηττήθηκε από την Τζέσικα Πεγκούλα η Μαρία Σάκκαρη και δεν κατάφερε για πρώτη φορά να βρεθεί στην οκτάδα του Australian Open.
Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε σε μέτρια ημέρα απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα που της έβγαιναν... όλα και έτσι αποκλειστηκε από το Australian Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχασε με 7-6(0), 6-3 σε 95 λεπτά και δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στην οκτάδα της διοργάνωσης. Η 27χρονη Αμερικανίδα (Νο.21), από την πλευρά της, θα διεκδικήσει την πρόκριση στην οκτάδα για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο σετ άρχισε αρνητικά για την Σάκκαρη, αφού η Πεγκούλα της έκανε break στο πρώτο game, με την Αμερικανίδα να φτάσει να προηγείται και με 5-3 σετ.

Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε και πήρε τα επόμενα τρία games, στη συνέχεια η Πεγκούλα κράτησε το σερβίς της και έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ. Εκεί η Αμερικανίδα πήρε όλους τους πόντους και ολοκλήρωσε την κατάκτηση του σετ.

Στο δεύτερο σετ, τα πράγματα ήταν πιο απλά για την Αμερικανίδα, όπου πήρε ισχυρό προβάδισμα από νωρίς. Παράλληλα, η Σάκκαρη που βρισκόταν μέτρια μέρα, συνέχισε να κάνει αρκετά λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και «παραδόθηκε» φυσιολογικά σε μία αντίπαλο που ήταν σταθερή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0