Τένις

Τσιτσιπάς: «Δεν σκέφτομαι το Βig-3...» (video)

Τσιτσιπάς: «Δεν σκέφτομαι το Βig-3...» (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το γεγονός ότι δεν τον συμπεριλαμβάνουν στο Big-3 των κορυφαίων του τένις.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε για το αν τον πικραίνει το γεγονός ότι δεν τον συμπεριλαμβάνουν αυτή τη στιγμή στους τρεις καλύτερους παίκτες παγκοσμίως: «Θα έλεγα ότι είμαι στον κόσμο μου. Δεν έχει μεγάλη σημασία. Αν πηγαίνω κάθε μέρα στη δουλειά και κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, στοχεύω στους μεγάλους τίτλους και σ τη δόξα που αγαπώ –είναι ένας από τους λόγους που παίζω τένις- θα έρθουν. Δεν το σκέφτομαι. Πιστεύω πως θα είναι περισσότεροι οι Big 3 τα επόμενα χρόνια. Το κλισέ του big3 ήταν μεγάλο μέρος του τένις, αλλά χτίζουμε κάτι παραπάνω. Σύντομα θα μπορούσαν να είναι τέσσερις, πέντε, έξι αθλητές που εμπνέουν το άθλημα»
 

Για το ότι φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αγκώνα του είπε: «Νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που δεν το νιώθω όπως στο Σύδνεϋ. Είναι πολύ καλό σημάδι και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Όσο για την αλλαγή που έχει κάνει στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει περισσότερο στο φιλέ, είπε: «Νιώθω ότι δεν μπορεί να είναι αρκετό, ομορφαίνει το παιχνίδι και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Το βλέπω σαν μια προσθήκη στο παιχνίδι μου που μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και με κάνει πιο επιθετικό παίκτη».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0