Τένις

Australian Open: Προβλημάτισε αλλά προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς! (video)

Australian Open: Προβλημάτισε αλλά προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς! (video)

Το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Australian Open πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικρατώντας 3-0 σετ του Μίκαελ Ίμερ στην πρεμιέρα.

Πάλεψε, προσπάθησε και εν τέλει προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας επικρατώντας 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-3) του Μίκαελ Ίμερ στην πρεμιέρα, πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Australian Open.

Ο Νο4 του κόσμου συνολικά έβγαλε προβλήματα στο court, ειδικά από τη θέση του service το οποίο όσο περνούσε η ώρα απειλούνταν όλο και περισσότερο από τον Ίμερ. Το σερβίς ήταν κάτι το οποίο αποτελούσε μεγάλο ερωτηματικό για τον Τσιτσιπά μετά από την παρουσία του στο ATP Cup και τις ενοχλήσεις που είχε νιώσει στον εγχειρισμένο αγκώνα του. 

Βέβαια σε ένα γενικότερο πλαίσιο έδειξε ότι έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, αν και τα σφάλματα ήταν εμφανή. Στο πρώτο σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Σουηδό, αλλά στο δεύτερο είχε κάποια προβλήματα στο σερβίς του, με συνέπεια ο Ίμερ να πετύχει δύο break.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε να χάνει 2-0, προσπέρασε 3-2 και βρέθηκε ξανά πίσω με 4-3, αλλά στο φινάλε πήρε τρία σερί games και έφτασε στο 6-4.  Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς «έσπασε» νωρίς το σερβίς του αντιπάλου του, έσωσε τέσσερα break points στο 3-2 και «έκλεισε» το ματς με το έβδομο break του.

Στον δεύτερο γύρο ο Στεφ έχει δώσει ραντεβού με τον Σεμπάστιαν Μπάες (Νο 88 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος επικράτησε του Ισπανού Αλμπερτ Ράμος-Βινιόλας 3-2 σετ (6-4, 4-6, 6-3, 1-6, 6-2). Ο 21χρονος Αργεντινός μπήκε μόλις πέρυσι στο επαγγελματικό τουρ και μετέχει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο κυρίως ταμπλό ενός grand slam.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0