Τένις

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Κρίμα να μην μιλάμε για τένις...»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Κρίμα να μην μιλάμε για τένις...»

Στην συνέντευξη Τύπου για το Australian Open, o Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε εκ νέου για την υπόθεση Τζόκοβιτς, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να αναφέρει πως είναι άσχημο που όλοι μιλούν για την υπόθεση αυτή αντί για το παιχνίδι.

«Η υπόθεση παίζει παντού. Έχει τραβήξει όλη την προσοχή καθώς ο κόσμος μιλάει γι’ αυτήν. Δεν μιλάει όμως για τένις τις τελευταίες δύο εβδομάδες και είναι κρίμα» είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού του και την επέμβαση που έκανε στον αγκώνα, λέγοντας πως δεν το έχει ξεπεράσει στο 100%, αλλά είναι κοντά.

«Πλησιάζω το 100%... Νοιώθω καλά με το χέρι μου και αυτό είναι θετικό. Η προετοιμασία έχει πάει καλά και έχω προπονηθεί με καλούς παίκτες. Βοηθάει ότι και ο καιρός είναι καλός εδώ φέτος. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαι σε θέση να παίξω σε τοπ επίπεδο παιχνίδια των πέντε σετ», ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

Όσον αφορά τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο, τον Μάικλ Ιμερ, πρόσθεσε:

«Τον γνωρίζω από τα 10 του χρόνια. Παίξαμε μαζί στα juniors για χρόνια. Έχουμε παίξει αρκετές φορές και είναι παίκτης με εξαιρετική κίνηση μέσα στο court. Θα πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Το να ξεκινήσω καλά το τουρνουά θα είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου. Δεν θέλω να ξοδεύω πολλές ώρες στο γήπεδο γιατί θέλω να κρατήσω ενέργεια. Είμαι εδώ για να πάω μακριά στο τουρνουά. Η αυτοπεποίθηση έρχεται την δεύτερη εβδομάδα όταν έχεις κάνει ήδη τα πρώτα βήματα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0