Τένις

Η τοποθέτηση του Αυστραλού Πρωθυπουργού για την νέα ακύρωση της βίζας του Τζόκοβιτς!

Η τοποθέτηση του Αυστραλού Πρωθυπουργού για την νέα ακύρωση της βίζας του Τζόκοβιτς!

Στο τέλος της επίσημης δήλωσής του, ο Μόρισον αναφέρει ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες αφού υπάρχουν νομικές διαδικασίες που ακολουθούνται αυτή τη στιγμή που είτε έχουν να κάνουν με τη διαδικασία απομάκρυνσης του Σέρβου από την Αυστραλία είτε με την απόφαση της ομάδας του Τζόκοβιτς να ασκήσει νέα έφεση και να πάει σε νέα δίκη.

«Κατανοώ ότι μετά από προσεκτική θεώρηση, η απόφαση του Υπουργού να ακυρώσει τη βίζα του κ. Τζόκοβιτς, έγινε για λόγους δημόσιου και υγειονομικού συμφέροντος. Η πανδημία έχει κάνει δύσκολη τη ζωή όλων των Αυστραλών αλλά είμαστε ενωμένοι και έχουμε σώσει ζωές. Μαζί έχουμε πετύχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά κρουσμάτων και ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο. Οι Αυστραλοί έχουν κάνει μεγάλες θυσίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αναμένουν αποτελέσματα γι’ αυτές τις θυσίες. Αυτό έκανε και ο Υπουργός σήμερα με αυτή την απόφαση.

Η Συνοριακή Αρχή κρατάει τους Αυστραλούς ασφαλείς, πριν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Λόγω των νομικών διαδικασιών, δεν μπορώ να κάνω επιπλέον σχόλια» η δήλωση του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0