Τένις

Διευθυντής Αυστραλιανού Όπεν: «Θέλω να δω τον Τζόκοβιτς να παίζει στη διοργάνωση μας»

Διευθυντής Αυστραλιανού Όπεν: «Θέλω να δω τον Τζόκοβιτς να παίζει στη διοργάνωση μας»
Έλυσε τη σιωπή του για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο διευθυντής του Αυστραλιανού Όπεν, Κρεγκ Τάιλι σε μια τρίλεπτη συνέντευξη που έδωσε στο Channel 9 της Αυστραλίας.

«Υπήρξαν πολλές αντιφατικές πληροφορίες, από τότε που έγινε εισαγωγή των εξαιρέσεων και ψάχναμε σαφήνεια από την πρώτη μέρα, για να διασφαλίσουμε ότι κάναμε το σωστό και ότι θα μπορούσαμε να φέρουμε τους παίκτες στη χώρα», είπε αρχικά ο Τάιλι.

Τελικά η Tennis Australia έδωσε τις σωστές πληροφορίες στους συμμετέχοντες; «Δόθηκαν στους παίκτες οι οδηγίες που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Ξεκαθαρίσαμε ότι για να επιτραπεί η είσοδος στη χώρα θα έπρεπε να γίνει εμβολιασμός με συγκεκριμένα εμβόλια που είναι εγκεκριμένα στην Αυστραλία. Θα υπήρχαν κάποιοι λιγοστοί παίκτες που θα ζητούσαν εξαίρεση και δουλέψαμε στενά με την κυβέρνηση της Βικτόρια. Και υπήρχε μια διπλή διαδικασία την οποία θα έπρεπε να περάσουν αυτοί οι παίκτες για να πάρουν την εξαίρεση».

Η κυβέρνηση κατηγορεί την Tennis Australia, αλλά ο Τάιλι δεν θέλησε να ρίξει κάπου ευθύνες... «Δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν. Το μόνο που θα πω είναι ότι λόγω των αντιφατικών πληροφοριών, κάθε εβδομάδα μιλούσαμε με το υπουργείο εσωτερικών με κάθε πλευρά της κυβέρνησης να σιγουρευτούμε ότι κάναμε το σωστό με τις εξαιρέσεις, γνωρίζοντας παράλληλα ότι όλοι θα έπρεπε να είναι εμβολιασμένοι. Οι αντιφατικές πληροφορίες που λαμβάναμε ήταν εξαιτίας της αλλαγής των δεδομένων. 

Πρέπει ο Τζόκοβιτς να παίξει στο Australian Open; Ο Ταιλι ήταν κατηγορηματικός: «Θέλω να τον δω να παίζει στο Australian Open».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0