Τένις

Roland Garros: Ευπρόσδεκτος ο Τζόκοβιτς στο Παρίσι

Roland Garros: Ευπρόσδεκτος ο Τζόκοβιτς στο Παρίσι
Την ίδια ώρα που η Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας κάνει τη μια γκάφα μετά την άλλη, το Γαλλικό Όπεν δηλώνει έτοιμο να υποδεχθεί τον ανεμβολίαστο Τζόκοβιτς στις εγκαταστάσεις του τον Μάϊο.

H Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάν Μαρασινό διευκρίνισε ότι αν ο Τζόκοβιτς ακολουθήσει τα πρωτόκολλα του Roland Garros και της Γαλλίας, θα μπορεί να εισέλθει στη χώρα χωρίς να είναι εμβολιασμένος και να πάρει μέρος στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες και επισκέπτες στη Γαλλία, επιτρέπεται να μπουν στη χώρα ανεξάρτητα με το αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι αλλά οι μη εμβολιασμένοι νεοεισερχόμενοι στη χώρα αντιμετωπίζουν περισσότερους περιορισμούς όσον αφορά την αρχική αυτοαπομόνωση και την πρόσβαση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

«Δεν θα ακολουθήσει τις ίδιες διαδικασίες με όσους έχουν κάνει το εμβόλιο αλλά θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Roland Garros γιατί τα πρωτόκολλα και η υγειονομική φούσκα του το επιτρέπουν» δήλωσε σε γαλλικό ραδιόφωνο η Μαρασινό.

Βέβαια, μέχρι τον Μάϊο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα ισχύει στη Γαλλία, ειδικά όταν ο σάλος από τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, δεν έχει κοπάσει.

Ο Μακρόν φέρεται να δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να κάνει τη ζωή των ανεμβολίαστων, δύσκολη…

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0