Τένις

Βοράτσοβα: «Νιώθω σαν φυλακισμένη – Θέλω να αφήσουν τον Τζόκοβιτς να παίξει»

Βοράτσοβα: «Νιώθω σαν φυλακισμένη – Θέλω να αφήσουν τον Τζόκοβιτς να παίξει»

Τις πρώτες τις δηλώσεις από το ξενοδοχείο - καραντίνα στο οποίο βρίσκεται και ο Τζόκοβιτς στην Αυστραλία έκανε η Ρενάτα Βοράτσοβα.

Σχετικά Άρθρα

Είχε μπει στην Αυστραλία και έπαιξε στη Μελβούρνη πριν συλληφθεί την Πέμπτη (6/1), είπε σε συνέντευξή της στον ειδησεογραφικό ιστότοπο idnes.cz.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακοί μαζί μου», φέρεται να είπε η Βοράτσοβα, όταν ρωτήθηκε για ανάκριση από τις αρχές. «Αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον τρόπο που έγιναν όλα. Ένιωθα σαν να βρίσκομαι σε ταινία δράσης»

«Πολλές πρακτικές στην καραντίνα δεν είναι ευχάριστες. Πρέπει να δίνεις αναφορά και όλα καταγράφονται. Νιώθω λίγο σαν στη φυλακή», είπε από το ξενοδοχείο της Μελβούρνης όπου ανέφερε ότι είναι περιορισμένη στο δωμάτιό της, με τα παράθυρα κλειστά και με συνοδούς στον διάδρομο.

«Ένιωσα τα χειρότερα όταν μου είπαν ότι θα ακυρώσουν τη βίζα μου. Ακόμη και ο δικηγόρος που ήταν μαζί μου είπε ότι είχα όλες τις απαραίτητες επιβεβαιώσεις (έγγραφα) σε τάξη», είπε.

Η Βοράτσοβα επισήμανε ότι πήρε την εξαίρεση επειδή είχε αναρρώσει από το COVID-19 πριν από τα Χριστούγεννα.

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας δημοσίευσε μια επιστολή που δείχνει ότι έγραψε στο Tennis Australia, τον τοπικό οργανωτή φορέα, τον Νοέμβριο λέγοντας ότι η προηγούμενη μόλυνση με τον COVID-19 δεν ήταν απαραίτητα λόγος εξαίρεσης στην Αυστραλία, όπως συνέβαινε αλλού.

Η αθλήτρια εξήγησε ότι δεν αντιτίθεται στους εμβολιασμούς, αλλά δεν είχε χρόνο να κάνει το εμβόλιο μετά την τελευταία σεζόν, όπως είχε σχεδιάσει.

Η ειδικός στα διπλά είπε ότι ακόμα περιμένει να φύγει από τη χώρα αφού αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Η Βοράτσοβα ελπίζει ότι η νομική αμφισβήτηση του Τζόκοβιτς κατά της απόρριψης της βίζας του θα είναι επιτυχής και τόνιε ότι ήρθε στην Αυστραλία για να επικεντρωθεί στο τένις και όχι στις διαφωνίες για την έκδοση βίζας, «Θέλω να τον αφήσουν (τον Τζόκοβιτς) να παίξει. Είμαστε αθλητές, ήρθαμε λόγω του τένις».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0