Τένις

Ναδάλ: «Ο Τζόκοβιτς μπορούσε να επιλέξει τον εύκολο δρόμο, τώρα "πληρώνει" τις συνέπειες»

Ναδάλ: «Ο Τζόκοβιτς μπορούσε να επιλέξει τον εύκολο δρόμο, τώρα
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν η τοποθέτηση του Ράφαελ Ναδάλ για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος δεν έχει καταφέρει να περάσει τα σύνορα της Αυστραλίας, παραμένοντας σε ξενοδοχείο καραντίνας στο αεροδρόμιο της χώρας.

Ο Ισπανός που ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του στη νέα χρονιά, επιστρέφοντας μετά από 5 μήνες στο ATP Tour, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια για το θέμα που έχει προκύψει προτάσσοντας τη γνώμη των ειδικών για τον εμβολιασμό αλλά και τους κανόνες που ισχύουν για όλους τους αθλητές που θέλουν να πάρουν μέρος στο Australian Open.

«Αυτό που συμβαίνει δεν είναι καλό για κανέναν. Δεν μπορώ να έχω καθαρή άποψη γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Νόβακ ήξερε τι ισχύει και πήρε τις αποφάσεις του. Φαίνεται να είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση αλλά στο τέλος της ημέρας το μόνο που μπορώ να ξέρω είναι ότι πολλές οικογένειες έχουν υποφέρει τα τελευταία δύο χρόνια από την πανδημία.

Είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι εδώ στην Αυστραλία να ειναι εκνευρισμένοι από την υπόθεση γιατί έχουν υποστεί αυστηρά lockdowns. Από την πλευρά μου, το μόνο που μπορώ να πω είναι πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες και αν οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πρέπει να εμβολιαστούμε, τότε πρέπει να εμβολιαστούμε. Πέρασα Covid. Έχω εμβολιαστεί με διπλή δόση. Αν το κάνεις αυτό, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0