Τένις

Tennis Australia: «Ο Τζόκοβιτς δεν έχει αποσυρθεί από το ATP Cup»

Tennis Australia: «Ο Τζόκοβιτς δεν έχει αποσυρθεί από το ATP Cup»
Το Tennis Australia επιμένει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει ακόμα αποσυρθεί από την πρώτη επίσημη διοργάνωση της νέας χρονιάς, παρά τις αναφορές που θέλουν τον Νο1 του κόσμου εκτός ATP Cup.

Ανήμερα Χριστουγέννων τα σέρβικα ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι ο Τζόκοβιτς δεν θα αγωνιστεί στο ATP Cup κατά 99%, επικαλούμενα πηγές από το στενό περιβάλλον του 34χρονου Σέρβου. Ο Τζόκοβιτς δεν έχει ακόμη ταξιδέψει στην Αυστραλία με την πρώτη αναμέτρηση της Σερβίας κόντρα στη Νορβηγία να προγραμματισμένη την πρωτοχρονιά.

Το Tennis Australia δεν αποκάλυψε το πότε ο Τζόκοβιτς αναμένεται να φτάσει στην Αυστραλία, αλλά επέμεινε ότι ακόμα δεν έχει αποσυρθεί από το τουρνουά, από το οποίο θα απουσιάσουν και τα υπόλοιπα δύο μέλη των Big 3, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ.

«Δεν υπάρχει ενημέρωση για απόσυρση παίκτη από τη ομάδα της Σερβίας», δήλωσε εκπρόσωπος της Tennis Australia.

 
 

Η αναμονή, που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές εβδομάδες πριν, συνεχίζεται με τον Τζόκοβιτς να παραμένει στο Βελιγράδι χωρίς να έχει δώσει την παραμικρή πληροφορία για το τι θα κάνει όσον αφορά το ταξίδι του στην Αυστραλία.

Ο Σέρβος δεν έχει ακόμα αποκαλύψει την εμβολιαστική του κατάσταση, γεγονός που έχει αναπτύξει πολλές εικασίες για το αν ή όχι θα αγωνιστεί στη Μελβούρνη, όντας πλήρως εμβολιασμένος ή αν αιτηθεί ιατρική εξαίρεση.

Ο CEO του Australian Open τόνισε σε δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα ότι «ο Τζόκοβιτς θα εμφανιστεί στο Australian Open είτε εμβολιασμένος, είτε θα έχει εξασφαλίσει την ιατρική εξαίρεση».

Το πρώτο Grand Slam της σεζόν θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-30 Ιανουαρίου, ενώ το ATP Cup θα διεξαχθεί από την 1η μέχρι τις 9 Ιανουαρίου. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0