Τένις

Φέντερερ: «Τα παιδιά μου για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχαν ιδέα ποιος είμαι στο άθλημα»

Φέντερερ: «Τα παιδιά μου για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχαν ιδέα ποιος είμαι στο άθλημα»

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα και προσωπική συνέντευξη προχώρησε ο Ρότζερ Φέντερερ όπου αναφέρθηκε στη σύζυγό του Μίρκα Φέντερερ και στο πως διαχειρίζεται το χρόνο με τα παιδιά του.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκάλυψε ότι πάντα προσπαθούσε να διατηρεί τη σωστή ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

«Ποτέ δεν είχα θυσιάσει τα πάντα για το τένις. Τα παιδιά για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχαν ιδέα ποιος είμαι στο άθλημα. Κάποια στιγμή, ανακάλυψαν από τους φίλους τους ότι ο μπαμπάς τους ήταν κάποτε το νούμερο ένα στον κόσμο. Ήταν αρκετά έκπληκτα. Πάντα προσπαθούσαμε να θωρακίζουμε τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερο. Ποτέ δεν κάναμε την επιτυχία μου σημαντικό θέμα» δήλωσε ο Ελβετός.

«Τα παιδιά δεν παρατήρησαν ποτέ ότι ήμουν και εγώ εδώ για να παίξω τένις. Είχαν την αίσθηση ότι ήμασταν απλώς για διασκέδαση στη Νέα Υόρκη. Είναι βέβαια αλήθεια ότι οι τέσσερις τους δεν έχουν μια κανονική παιδική ηλικία».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Φέντερερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του Μίρκα. Ο Ελβετός είναι γνωστό ότι εκτιμά τις θυσίες και τις προσπάθειες της συζύγου του και παραδέχτηκε ότι η επιτυχία του δεν θα ήταν εφικτή χωρίς αυτήν.

«Όλα αυτά, το να έχω τη Μίρκα από μικρή ηλικία μου έδωσαν ασφάλεια και σταθερότητα…» ήταν μερικά από τα όμορφα λόγια που μοιράστηκε.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0