Τένις

Μεντβέντεφ: «Όλοι θέλουμε να δούμε εάν είναι καλά η Πενγκ»

Μεντβέντεφ: «Όλοι θέλουμε να δούμε εάν είναι καλά η Πενγκ»
Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ με δηλώσεις του πήρε θέση για την παύση των τουρνουά στην Κίνα και την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το χώρο του τένις, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, μετά την καταγγελία της Σουάϊ Πενγκ.

«Εάν ένα τουρνουά γινόταν στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα κανείς δεν θα αισθανόταν άνετα». Με αυτά τα λόγια, αντέδρασε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, σχετικά με τις αντιδράσεις που συνεχίζονται στον χώρο του αθλητισμού και ειδικά στο τένις, μετά τις καταγγελίες της Κινέζας πρωταθλήτριας, Σουάϊ Πενγκ για σεξουαλική κακοποίηση από πρώην ανώτερο στέλεχος της κινεζικής κυβέρνησης.

«Ομως, το επόμενο τουρνουά είναι το φθινόπωρο, οπότε ας δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Υπάρχουν προβλήματα σε πολλές χώρες, και όμως διεξάγονται τουρνουά τένις στις περισσότερες. Αυτό που όλοι θέλουμε, είναι να δούμε ότι η Πενγκ είναι καλά, κάτι που δεν το γνωρίζουμε 100%. Η WTA πήρε μια ισχυρή απόφαση (σ.σ. παύση των τουρνουά στην Κίνα), αλλά δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν που δεν παίρνει την ίδια απόφαση. Ισως ο Αντρέα Γκαουντενζι (σ.σ. πρόεδρος της ATP) να έχει άλλο όραμα, δεν θέλω να πω ποιος έπραξε καλά και ποιός όχι».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0