Τένις

Τσιτσιπάς: «Να επιστρέψω στο γήπεδο μαχόμενος!»

Τσιτσιπάς: «Να επιστρέψω στο γήπεδο μαχόμενος!»

Την αγωνιστική χρονιά αποχαιρέτησε με προσωπικό του μήνυμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σχετικά Άρθρα

Πρόωρο «αντίο» στις υποχρεώσεις του για το 2021 είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον αγκώνα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έπειτα από την απόσυρσή του από το ATP Finals, θέλησε να αποχαιρετήσει την αγωνιστική χρονιά και με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Δεν περίμενα να τελειώσει η σεζόν με αυτόν τον τρόπο. Δύσκολο να συνειδητοποιήσω. Αυτό ήταν το τουρνουά που πραγματικά ανυπομονούσα να παίξω όλη τη χρονιά.

Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασα φέτος στο γήπεδο. Εις υγείαν όλης της  σκληρής δουλειάς, της ανάπτυξης, της δέσμευσης, της ταλαιπωρίας, της πίστης, της αποδοχής, της αφοσίωσης, του θράσους και της παρηγοριάς που υπήρξαν το 2021. Δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα και κανένας απολύτως λόγος να νιώθουμε λύπη  ή απογοήτευση. Η υγεία και η ευημερία μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα, και θα είναι πάντα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε υποστηρικτή μου για την αφοσίωσή του σε αυτό το καθημερινό ταξίδι. Οι θαυμαστές είναι οικογένεια.

Προπονητές, μάνατζερ, φυσιοθεραπευτές, διευθυντές, συνεργάτες, οργανώσεις, φιλανθρωπικές οργανώσεις και συναδέλφους σας ευχαριστώ που βγάζετε το καλύτερο από εμένα καθημερινά. Οι αξίες σας είναι εξίσου σημαντικές.

Ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο με βρυχώμενος και μαχόμενος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0