Τένις

«Λύγισε» η Σάκκαρη από τα αβίαστα λάθη και τη φοβερή Μπαντόσα! (video)

«Λύγισε» η Σάκκαρη από τα αβίαστα λάθη και τη φοβερή Μπαντόσα! (video)

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε απέναντι στην Μπαντόσα, αλλά τα πολλά αβίαστα λάθη της σε μία βραδιά που η αντίπαλός της έπιασε υψηλότατα επίπεδα απόδοσης στοίχησαν και έφεραν την ήττα με 2-0 σετ (7-6, 6-4) στη 2η πράξη των WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα!

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Μπαντόσα η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ισπανίδα τενίστρια βρέθηκε σε εξαιρετικό φεγγάρι και σε συνδυασμό με τα πολλά αβίαστα λάθη της Σάκκαρη, επικράτησε με 2-0 σετ (7-6, ) και πήρε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση WTA Finals.

Το πρώτο σετ, παρότι φάνηκε πως θα έκλεινε με άνετο τρόπο, εν τέλει, χρειάστηκε μία ώρα και οκτώ λεπτά για να ολοκληρωθεί!

Η Μπαντόσα έκανε το break μόλις στο 6ο game και όταν σέρβιρε με το σκορ στο 5-3 υπέρ της, φάνηκε πως θα τελείωνε το έργο της! Αντιθέτως, η Σάκκαρη επέστρεψε και οδήγησε το πρώτο σετ στο tie-break, όπου η Ισπανίδα αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και επικράτησε με 7-4.

Χαρακτηριστικό της νευρικότητας της Ελληνίδας τενίστριας ήταν πως ολοκλήρωσε το πρώτο σετ με 26 (!) αβίαστα λάθη έναντι 11 της αντιπάλου της. Παράλληλα, δεν βρήκε λύσεις από το 1ο της σερβίς, που της πρόσφερε μόλις το 50% των πόντων όσων πέρασαν, έναντι του Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης!

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο σετ. Το πρώτο break έκανε την εμφάνιση του μόλις στο 3ο game και έδωσε άλλον «αέρα» στην Μπαντόσα. Η Σάκκαρη προσπάθησε απαντήσει άμεσα, αλλά η αντίπαλός της κράτησε το σερβίς της και έκανε το 3-1!

Στο αμέσως επόμενο game, κινδύνεψε να δεχθεί και δεύτερο break, αλλά έσβησε και τα έξι break points που αντιμετώπισε και κράτησε το σερβίς της! 
Με το σκορ στο 3-4, ήταν η σειρά της Μαρίας Σάκκαρη να κάνει break, φέρνοντας το σκορ στα ίσια, αλλά η... χαρά δεν κράτησε για πολύ! 

Η Μπαντόσα έκανε το break-back, της δόθηκε η ευκαιρία να κλείσει το ματς στο δικό της σερβίς και δεν λάθεψε, γράφοντας το 6-4 ως σκορ του δεύτερου σετ και σφράγισε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση!

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία Σάκκαρη θα έχει μία νέα ευκαιρία για να ψάξει τη δεύτερη νίκη της απέναντι στη Σαμπαλένκα στις 15 Νοεμβρίου στις 22:00!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0