Τένις

WTA Finals: Για την πρωτιά και την πρόκριση στην 4άδα η Σάκκαρη!

WTA Finals: Για την πρωτιά και την πρόκριση στην 4άδα η Σάκκαρη!

Έτοιμη για την δεύτερη «μάχη» της στα WTA Finals είναι η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα δώσει απόψε (13/11, 22:00) το δεύτερο ματς στο τουρνουά που διεξάγεται στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού με αντίπαλο την Πάολα Μπαντόσα, με... φόντο την πρόκριση στους ημιτελικούς και την πρωτιά του ομίλου της, στην «παρθενική» της παρουσία στη διοργάνωση, όπου συμμετέχουν οι κορυφαίες αθλήτριες του tour μέσα στο 2021.

Το νο6 της παγκόσμιας κατάταξης μπήκε πολύ δυνατά στα WTA επικρατώντας με 2-0 της Ίγκα Σφιόντεκ στην πρεμιέρα των ομίλων και στοχεύει να «ντουμπλάρει» της επιτυχίες της απέναντι στο νο10 του κόσμου.

Εφόσον νικήσει, η Σάκκαρη θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα «κλειδώσει» και την πρωτιά του ομίλου, κάτι που θα της δώσει πλεονέκτημα στην τελική τετράδα του τουρνουά.

Η Ισπανίδα από την πλευρά της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε αυτό στην πρεμιέρα του τουρνουά όταν επιβλήθηκε της Αρίνα Σαμπαλένκα, νο1 του ταμπλό. Στο παρελθόν, Σάκκαρη και Μπαντόσα, δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες, ενώ αμφότερες μπήκαν για πρώτη φορά στο Top10 μέσα στο 2021.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0