Τένις

Σάκκαρη: «Περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο είμαστε άνθρωποι και η Ίγκα είναι μόλις 20 ετών» (video)

Σάκκαρη: «Περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο είμαστε άνθρωποι και η Ίγκα είναι μόλις 20 ετών» (video)

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο στους τελικούς της WTA επικρατώντας εύκολα της Ίγκα Σφιόντεκ και μάλιστα για 3η συνεχόμενη φορά φέτος.

Η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε την απαραίτητη σταθερότητα, υπό δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες (υψόμετρο) απέναντι στην Πολωνή, η οποία δεν κατάφερε αρχικά να ακολουθήσει το ρυθμό της Σάκκαρη, αλλά και να προσαρμοστεί στο παιχνίδι.

«Ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Σφιόντεκ», είπε η Σάκκαρη. «Και τις τρεις φορές που έπαιξα απέναντί της ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου που είχα κάνει στη σεζόν, όπως και σήμερα (σ.σ. χθες 11/11) που θεωρώ ότι ήμουν πολύ σταθερή παρά τις δύσκολες συνθήκες».

«Είμαι πολύ περήφανη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα που βρίσκεται στο Top 10 και που φυσικά εκπροσωπώ τη χώρα μου σε αυτό το σημαντικό τουρνουά. Είναι καταπληκτικό που μπορώ να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο παίζοντας σε αυτά τα τουρνουά, ούσα μια από τις καλύτερες παίκτριες του Tour. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό».



Στη συνέχεια η Σάκκαρη μίλησε για τη στιγμή που η αντίπαλός της κατέρρευσε συναισθηματικά ξεσπώντας σε δάκρυα στο match-point του αγώνα.

«Περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο είμαστε άνθρωποι. Η Ίγκα είναι μόλις 20 ετών, θα έχει περισσότερες ευκαιρίες απ’ όσες θα έχω εγώ στο μέλλον γιατί εκείνη βρίσκεται στην αρχή. Είναι ένα πολύ καλό κορίτσι και μεταξύ μας είχαμε πάντα  υπέροχες συζητήσεις».



Επόμενη αντίπαλος για την Μαρία Σάκκαρη θα είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ η Ίγκα Σφιόντεκ θα αντιμετωπίσει την Πόλα Παντόσα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0