Τένις

Τσιτσιπάς: «Δεν είχα εγκαταλείψει ποτέ στην καριέρα μου - Έχω πρόβλημα εδώ και εβδομάδες»

Τσιτσιπάς: «Δεν είχα εγκαταλείψει ποτέ στην καριέρα μου - Έχω πρόβλημα εδώ και εβδομάδες»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την απόσυρσή του από το ματς 2ου γύρου στο Παρίσι, απέναντι στον Αλεξέι Πόπιριν, τόνισε πως το πρόβλημα στο δεξί του χέρι δεν είναι… φρέσκο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας επεσήμανε πως τις τελευταίες εβδομάδες οι ενοχλήσεις του έχουν μεγαλώσει και θέλησε να προφυλάξει τον εαυτό του ενόψει ΑΤΡ Finals (14 – 21 Νοεμβρίου), ενώ δεν αποκάλυψε σε ποιο σημείο του χεριού του πονάει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είχα εγκαταλείψει ποτέ στην καριέρα μου. Έφτασε η στιγμή που αναγκάστηκα να το κάνω και αυτό. Το πιο σημαντικό για εμένα, ήταν να προστατέψω τον εαυτό μου ενόψει του επόμενου τουρνουά.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο δεξί μου χέρι εδώ και λίγο καιρό. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει μεγαλύτερο και προσπαθώ να προφυλαχθώ. Ένιωσα πόνο κατά τη διάρκεια του ματς και δεν θέλησα να ρισκάρω.

Ξέρω πως πρέπει να αντιμετωπίσω το πρόβλημα, όμως επειδή παίζω κάθε μέρα τένις, προπονούμαι συνεχώς, η κατάσταση δεν βελτιώνεται.

Δεν είναι εύκολο να σταματήσω να προπονούμαι για λίγες μέρες, ειδικά όταν ξέρω πως υπάρχουν στο καλεντάρι μερικά μεγάλα τουρνουά, όπως αυτό τώρα, οπότε θέλω να παίξω καλά και να πετύχω πράγματα.

Πονάει πολύ το γεγονός ότι δεν μπορώ να παίξω στο επίπεδο που θέλω και να πιάσω την απόδοση που πρέπει. Τις επόμενες μέρες θα κάνω θεραπεία και θα έχω γύρω μου τους κορυφαίους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να αποθεραπευτώ και να επιστρέψω στο 100% μου.

Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω σε ποιο σημείο του χεριού μου πονάω. Είναι προσωπικές λεπτομέρειες».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0