Τένις

Vienna Open: Στάθηκε στο ύψος του ο Τσιτσιπάς και «καθάρισε» τον Ντιμιτρόφ με 2-0 σετ! (video)

Vienna Open: Στάθηκε στο ύψος του ο Τσιτσιπάς και «καθάρισε» τον Ντιμιτρόφ με 2-0 σετ! (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την ανατροπή του πρώτου σετ και επικράτησε με 2-0 του Βούλγαρου, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Vienna Open!
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του φορμαρισμένου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.22) με 7-6(6), 6-4 σε 1 ώρα και 41 λεπτά και περιμένει στον δεύτερο γύρο του Erste Bank Open τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς και τον Φράνσις Τιάφοου.

Ο Τσιτσιπάς δεν ήταν καλός στο πρώτο σετ, μπήκε νωθρά στο ματς, παγιδεύτηκε από την επιθετικότητα του Ντιμιτρόφ και κυνηγούσε πάντα στο σετ. Η ανατροπή ήρθε στο τάι μπρέικ εκεί όπου έχανε με 1-4, έσωσε τρία σετ πόιντ στη συνέχεια και με αποφασιστικότητα κατέκτησε το πρώτο σετ.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που μετρούσε δύο σερί ημιτελικούς στο tour, ο Στεφ πέρασε δύσκολες στιγμές, όμως έδειξε χαρακτήρα και συνεχίζει την πορεία προς τον τρίτο φετινό τίτλο του. Ο Ντιμιτρόφ αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος για τον Έλληνα που ωστόσο δεν έχασε σε κανένα σημείο του δεύτερου σετ το προβάδισμα και πανηγύρισε τη νίκη

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η 55η νίκη για τον Τσιτσιπά μέσα στο 2021, που έχει μπροστά του την πρόκληση της κατάκτησης του αυστριακού τουρνουά, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνιστεί επίσης στο Masters του Παρισιού, αλλά και στα ATP Finals.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0