Τένις

VTB Kremlin Cup: Με φόρα στα ημιτελικά η Σάκκαρη – «Καθάρισε» την Χάλεπ! (video)

VTB Kremlin Cup: Με φόρα στα ημιτελικά η Σάκκαρη – «Καθάρισε» την Χάλεπ! (video)

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του VTB Kremlin Cup πήρε η Μαρία Σάκκαρη, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Σιμόνα Χάλεπ.

Μια εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στη Σιμόνα Χάλεπ, επικρατώντας της Ρουμάνας 2-0 σετ (6-4, 6-4). Με τον τρόπο αυτό η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του VTB Kremlin Cup στη Μόσχα.

Στο 3ο game του πρώτου σετ η Μαρία Σάκκαρη με διπλό σφάλμα έδωσε διπλό break point στη Σιμόνα Χάλεπ, η Ελληνίδα το έσβησε με 2 άσους και προηγήθηκε με 2-1. Στη συνέχεια η 26χρονη έφτασε σε τριπλό break point, η Ρουμάνα το έσβησε όμως η Σάκκαρη έκανε τελικά το 3-1 κι έπειτα το 4-1. Τέλος, με δυσκολία η Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το 6-4 και να πάρει το σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα ξεκίνησε με love service game και στη συνέχεια είχε διπλό break point στο 2ο game. Με break έφτασε στο 2-0 και θα το υπερασπιστεί για το 3-0. Η Χάλεπ μείωσε σε 3-1, όμως η Μαρία έφτασε στο 5-1. Η Ρουμάνα μπόρεσε να μειώσει σε 5-4, αλλά τελικά η Σάκκαρη έκανε δύσκολα το 6-4 και πήρε το ματς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0