Τένις

Μεντβέντεφ: «Συμφωνώ με τον Νόβακ, ο εμβολιασμός είναι προσωπική υπόθεση»

Μεντβέντεφ: «Συμφωνώ με τον Νόβακ, ο εμβολιασμός είναι προσωπική υπόθεση»
Η άποψη του Νόβακ Τζόκοβιτς στο ότι οι παίκτες δεν πρέπει να υποχρεώνονται να αποκαλύπτουν αν είναι εμβολιασμένοι, βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο Νο2 του κόσμου, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του τόσο για την άποψη του Νόβακ Τζόκοβιτς όσο και για το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με την άρνηση των Αυστραλών στο να υποδεχθούν ανεμβολίαστους παίκτες στο πρώτο Grand Slam της επόμενης σεζόν στη Μελβούρνη.

«Υπάρχει μεγάλος διχασμός, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί και σε αυτούς που δεν έχουν κι αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό», δήλωσε ο Ρώσος.

«Φτάσαμε να κάνουμε διακρίσεις σε βάρος κάποιου που θέλει να αποφασίσει μόνος του, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, για το αν θέλει να εμβολιαστεί ή όχι. Είμαι πολύ απογοητευμένος με την παγκόσμια κοινωνία και με τον τρόπο που τα ΜΜΕ μεταδίδουν και ασκούν πίεση σε όλους τους ανθρώπους. Υπάρχει υπερβολική ασάφεια, παρά πολλές πληροφορίες που δεν είναι έγκυρες, όποτε αυτό αποδεικνύεται, με αποτέλεσμα να αλλάζουν τα πάντα σε καθημερινή βάση.

Μου άρεσε αυτό που είπε ο Νόβακ. Είπε ότι ο εμβολιασμός είναι προσωπική του υπόθεση και δεν θα το δημοσιοποιήσει. Κι εγώ από την πλευρά μου αποφάσισα να μην αποκαλύψω ιατρικά προσωπικά θέματα. Όσο για την Αυστραλία όλοι θα δουν ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι. Φυσικά οι παίκτες μπορούν να πουν ότι είναι τραυματίες. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να παίξω στην Αυστραλία κι αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Το Australian Open είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0