Τένις

Ο Ναδάλ επέστρεψε στις προπονήσεις!

Ο Ναδάλ επέστρεψε στις προπονήσεις!
Οι φήμες και οι εικασίες ότι ο Ναδάλ επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων επαληθεύτηκαν μετά από τα πολλά videos που αναρτήθηκαν στα social media και δείχνουν τον 35χρονο Ισπανό να χτυπάει μπάλες υπό την επίβλεψη του προπονητή του Κάρλος Μόγια.

Η αρχή έγινε πριν από μερικές ημέρες όταν αναρτήθηκε video που ήθελε τον Ναδάλ να βγαίνει από την Ακαδημία του με την τσάντα και τις ρακέτες του γεγονός που πυροδότησε τις εικασίες ότι ξεκίνησε τις προπονήσεις. 

Ωστόσο, ένα νέο video στο instagram δείχνει τον Ναδάλ να προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς και μάλιστα έχοντας μαζί του τον Κάρλος Μόγια.

 


Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Ναδάλ εμφανίστηκε με πατερίτσες κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του στη Βαρκελώνη, κάτι που έδειξε ότι η άμεση επιστροφή του Ναδάλ στα κορτ θα ήταν δύσκολη, όμως για μια ακόμη φορά ο 35χρονος να αλλάζει τα δεδομένα…

Πριν ξεκινήσει τη θεραπεία του στο πόδι, ο Ισπανός είχε ανακοινώσει ότι δεν θα επιστρέψει στη δράση για το υπόλοιπο τη σεζόν, ωστόσο στόχος του είναι να τον δούμε και πάλι στο Australian Open το 2022. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0