Τένις

Πρετόρια: Στα προημιτελικά ο Περβολαράκης

Πρετόρια: Στα προημιτελικά ο Περβολαράκης

Ο Περβολαράκης διανύει μια ακόμη εξαιρετική εβδομάδα στη Ν. Αφρική, με τον Έλληνα τενίστα να φτάνει στα προημιτελικά στο τουρνουά των 25.000$ ITF στην Πρετόρια.

Ο 25χρονος ήταν «απόλυτος» στο παιχνίδι με τον Νοτιοαφρικανό Ντίλαν Σάλτον τον οποίον και κέρδισε με 6-2, 6-0 μέσα σε 65 λεπτά!

Ο Νο2 του ταμπλό παραχώρησε 8 πόντους στο πρώτο του service (23/31), ενώ παράλληλα εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες για break που δημιούργησε ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 5/5 break-points, «σβήνοντας» από την άλλη και τις τέσσερις ευκαιρίες του Σάλτον.

Η διαφορά των δύο παικτών ήταν αρκετά μεγάλη με τον Περβολαράκη να κυριαρχεί στους κερδισμένους πόντους τελειώνοντας το παιχνίδι με συνολικά 58 έναντι μόλις 29 του αντιπάλους του.

Στη φάση των «8» ο Νο493 του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό (Νο637) Ράιαν Νέιμπουρ, ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον, προερχόμενο από τα προκριματικά, Νοτιοαφρικανό Ντέβιν Μπάντενχοστ, ο οποίον και κέρδισε με 6-3, 5-7, 6-3 μετά από περίπου 2,5 ώρες.

Αποκλεισμός στο διπλό

Αντίθετα στο διπλό Περβολαράκης και Καλοβελώνης ηττήθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά από τους Νοτιοαφρικανούς Ντέβιν Μπάντενχοστ και Λουκ Κέινιγκ με 2-6, 7-6(2), [10-8] μετά από 94 λεπτά δραματικού αγώνα ειδικά στο super tie-break.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0