Τένις

Κύργιος: Τέλος η σεζόν – Επέστρεψε στην Αυστραλία για θεραπεία

Κύργιος: Τέλος η σεζόν – Επέστρεψε στην Αυστραλία για θεραπεία
Μετά από το Laver Cup ο Νικ Κύργιος επέστρεψε στην πατρίδα του προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία στο τραυματισμένο του γόνατο, σε μια προσπάθεια για να συμμετάσχει στο Australian Open του ερχόμενου Ιανουαρίου.

Ο 26χρονος Αυστραλός, Νικ Κύργιος, ταλαιπωρείται από τενοντοπάθεια επιγονατιδικού τένοντα, τόνισε μέσα από story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ότι αν δεν το αντιμετωπίσει άμεσα υπάρχει κίνδυνος να επιδεινωθεί.

«Τους τελευταίους 2 μήνες δεν ήμουν 100% υγιής. Αντιμετωπίζω τενοντοπάθεια επιγονατίδας αριστερού γονάτου κι αν συνεχίζω να παίζω χωρίς να το θεραπεύσω πλήρως μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω πόνο. Επέλεξα να επιστρέψω στην Αυστραλία για να επανεκτιμήσω και να σχεδιάσω τη θεραπεία μου με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια για να ηρεμήσω και για να αποκαταστήσω τον τραυματισμό του γονάτου μου».

«Είμαι απογοητευμένος, καθώς με έχει εμποδίσει να παίξω το καλύτερο τένις μου και ελπίζω ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά και θα επιστρέψω στο 100% της κατάστασής μου για το Australian Open».

Ωστόσο, ο Αυστραλός και πλέον Νο96 του κόσμου, εν μέσω Laver Cup είχε αφήσει να εννοηθεί ότι αυτό θα είναι το τελευταίο Laver Cup στην καριέρα του, συμπληρώνοντας ότι θέλει να επιστρέψει στην Αυστραλία λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του.

«Η μητέρα μου έχει προβλήματα με την υγεία της και θα ήθελα να επιστρέψω για να τη δω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

kyrgios-story.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0