Τένις

Τσιτσιπάς: Ετοιμάζεται για Indian Wells μετά την κατάκτηση του Laver Cup! (video)

Τσιτσιπάς: Ετοιμάζεται για Indian Wells μετά την κατάκτηση του Laver Cup! (video)
O Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στο Laver Cup και διατήρησε το αήττητο στα μονά, προσφέροντας κι αυτός ένα μικρό λιθαράκι στην κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου τροπαίου από την Team Europe.

Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, αν και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην πατούσα (νεύρωμα Morton), έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε σε ένα μονό και ένα διπλό, πετυχαίνοντας δύο νίκες στο φετινό τουρνουά.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που συνήθως είναι αντίπαλοί μου και είναι ωραίο τώρα που είμαστε στην ίδια ομάδα και μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να παλεύουμε γι’ αυτό το τρόπαιο. Το πιο σημαντικό είναι οι αναμνήσεις που κτίσαμε όλοι μαζί. Το τρόπαιο έρχεται με τις αναμνήσεις και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ο καθένας μας πρόσφερε κάτι και η εμπειρία είναι φανταστική. Νιώθω προνομιούχος που βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σε σπουδαίους αθλητές και μαθαίνω από τους καλύτερους. Είμαι ευτυχισμένος που τους έχω συμπαίκτες μου» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πλέον, ο Στέφανος θα κατευθυνθεί προς την Καλιφόρνια όπου θα πάρει μέρος στο BNP Paribas Open την επόμενη εβδομάδα στο Indian Wells (7-17 Οκτωβρίου).

Μαζί με τον Τσιτσιπά στο τουρνουά θα πάρουν μέρος επίσης οι Τζόκοβιτς, Ζβέρεφ, Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0