Τένις

Έμα Ραντουκάνου: H πρωταθλήτρια του US Open «χώρισε» από τον προπονητή της Άντριου Ρίτσαρντσον!

Έμα Ραντουκάνου: H πρωταθλήτρια του US Open «χώρισε» από τον προπονητή της Άντριου Ρίτσαρντσον!

«Αισθάνομαι ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου και παίζοντας τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, συνειδητοποίησα ότι χρειάζομαι πραγματικά κάποιον αυτή τη στιγμή που είχε αυτή την εμπειρία WTA Tour στα υψηλά επίπεδα», δήλωσε η Ραντουκάνου εξηγώντας την απόφαση της.

Σχετικά Άρθρα

Η Έμα Ραντουκάνου «χώρισε» από τον προπονητή της, Άντριου Ρίτσαρντσον μετά τον θρίαμβό της στο US Open και αναζητά έναν έμπειρο μέντορα για να την καθοδηγήσει στα επόμενα βήματά της στον κόσμο του τένις.

Ο Ρίτσαρντσον είχε προπονήσει στο παρελθόν τη 18χρονη στο Bromley Tennis Centre και επιλέχθηκε να την συνοδεύσει στο ταξίδι της στις ΗΠΑ λόγω της εξοικείωσής τους.

Ούτε θα μπορούσε να φανταστεί πού θα οδηγούσε η συνεργασία και, παρά την αξιοσημείωτη επιτυχία που έφερε όμως, η Ραντουκάνου αποφάσισε ότι χρειάζεται έναν προπονητή πιο έμπειρο για το WTA Tour.

Μιλώντας μετά από μια εκδήλωση κατά την επιστροφή της στο σπίτι της, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Τένις, η Έμα είπε: «Όπου ήμουν μετά το Wimbledon, κατατάχθηκα γύρω στα 200 στον κόσμο και εκείνη την εποχή πίστευα ότι ο Άντριου θα ήταν ένας σπουδαίος προπονητής στη δίκη, οπότε πήγαμε στις ΗΠΑ, αλλά ποτέ δεν ονειρεύτηκα καν να κερδίσω το US Open και να έχω το τρέξιμο που έκανα και τώρα είμαι στην κατάταξη το Νο22 στον κόσμο, το οποίο είναι αρκετά τρελό για μένα.

Αισθάνομαι ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου και παίζοντας με τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, συνειδητοποίησα ότι χρειάζομαι πραγματικά κάποιον αυτή τη στιγμή που να είχε αυτή την εμπειρία WTA Tour στα υψηλά επίπεδα, πράγμα που σημαίνει ότι ψάχνω για κάποιον που ήταν σε αυτό το επίπεδο και ξέρει τι χρειάζεται.

Και ειδικά τώρα, επειδή είμαι τόσο νέα σε αυτό, χρειάζομαι πραγματικά κάποιον να με καθοδηγήσει που το έχει ήδη περάσει αυτό».

Η Ραντουκάνου πρόσθεσε ότι δεν έχει ακόμα κανέναν στο μυαλό της - αν και είναι πιθανό να έχει έρθει σε επαφή με τον διάσημο προπονητή Ντάρεν Κέιχιλ που είναι πλέον ελεύθερος μετά τον «χωρισμό» του από τη Σιμόνα Χάλεπ.

 www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0