Τένις

Ostrava Open: Σάκκαρη εναντίον Σβιόντεκ στα ημιτελικά!

Ostrava Open: Σάκκαρη εναντίον Σβιόντεκ στα ημιτελικά!
Τη Νο1 του ταμπλό στο Ostrava Open και Νο6 τενίστρια του πλανήτη, Ίγκα Σφιόντεκ, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του 500αριου τουρνουά της Τσεχίας, η Μαρία Σάκκαρη.
Σχετικά Άρθρα

Η Σφιόντεκ κέρδισε με 7-6(5), 6-2 την Έλενα Ριμπάκινα και «σφράγισε» το ντέρμπι με τη Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά, σε ένα rematch του πρόσφατου μεταξύ τους προημιτελικού στο Roland Garros. Τότε, νικήτρια είχε αναδειχθεί η 26χρονη Ελληνίδα με 6-4, 6-4.

Σάκκαρη και Σφιόντεκ δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλη φορά στο παρελθόν, πέραν της φετινής τους συνάντησης στο Παρίσι.

Κόντρα στην 20χρονη Πολωνή πάντως, η Μαρία θα παίξει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της μέχρι τώρα καριέρας της. Αν καταφέρει και κερδίσει την Σφιόντεκ, τότε θα έχει αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητές της να μπει στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης την επόμενη εβδομάδα.

Για να τα καταφέρει σίγουρα, χρειάζεται να κατακτήσει τον τίτλο στην Οστράβα, όμως ακόμη και με νίκη απέναντι στην Σφιόντεκ, θα έχει πάρα πολλές πιθανότητες για να εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο10 του κόσμου.

Στον έτερο ημιτελικό του Ostrava Open, θα κοντραριστούν οι νικήτριες των αγώνων: Κβίτοβα – Τάιχμαν και Μπέντσιτς – Κόνταβεϊτ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0