Τένις

Ostrava Open: Με φόρα στα ημιτελικά η Σάκκαρη! (video)

Ostrava Open: Με φόρα στα ημιτελικά η Σάκκαρη! (video)

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε με 7-5, 6-3 την Τερέζα Μαρτίντσοβα και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Ostrava Open.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε και της… επίμονης Τσέχας και Νο61 του κόσμου, Τερέζα Μαρτίντσοβα με 7-5, 6-3 εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στον ημιτελικό του τουρνουά της Οστράβα για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Ο αγώνας

Στο 1ο set η Νο12 του κόσμου, έκανε τα εύκολα δύσκολα, καθώς βρήκε γρήγορα break (1-0) και σερβίροντας εξαιρετικά οδηγούσε στο δικό της ρυθμό το set παίρνοντας προβάδισμα με 5-3 και λίγο αργότερα με 5-4.

Με τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το set η Σάκκαρη έκανε το χειρότερο service-games της στο τουρνουά δεχόμενη break με την Μαρτίντσοβα να ισοφαρίζει σε 5-5.

Ωστόσο, η αντίδραση της Σάκκαρη ήταν απόλυτη και επιβλητική, καθώς έφτασε και πάλι σε break (6-5) και αμέσως μετά έκλεισε το set παίρνοντας προβάδισμα με 1-0.

Γεγονός είναι ότι η Σάκκαρη από τα μέσα του set άρχισε να κάνει αρκετά αβίαστα λάθη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο τέλος του 3ου game η 26χρονη είχε μόλις 2 αβίαστα λάθη, για να ολοκληρώσει το set με 17.

Στο 2ο σκέλος της αναμέτρησης η Σάκκαρη κατάφερε να βρει και πάλι νωρίς break (2-1), το οποίο και εκμεταλλεύτηκε στο service της αυξάνοντας τη διαφορά στα 2 games (3-1).

Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο game είχε την ευκαιρία να φτάσει σε ένα ακόμη break, όμως η Μαρτίντσοβα έσβησε το break-point μειώνοντας σε 3-2.

Με τις δύο τενίστριες να κρατούν το service τους η Σάκκαρη έφτασε αρκετά δύσκολα στο 5-3, στο μοναδικό service-game που δυσκολεύτηκε στο 2ο set, ενώ αμέσως μετά με νέο break έκλεισε το παιχνίδι χάρη στα 2 σερί αβίαστα λάθη της Τσέχας.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0