Τένις

Τένις: Χάνει την υπόλοιπη σεζόν ο Σαρντί, εξαιτίας παρενεργειών που του προκάλεσε το εμβόλιο!

Τένις: Χάνει την υπόλοιπη σεζόν ο Σαρντί, εξαιτίας παρενεργειών που του προκάλεσε το εμβόλιο!

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που αποκόμισε ο βετεράνος τενίστας Τζέρεμι Σάρντι μετά την δόση του εμβολίου που έκανε, με τον αθλητή να δηλώνει πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν, καθώς υποφέρει από δυνατούς πόνους!

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη φάση της καριέρας του φαίνεται πως βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή, ο έμπειρος τενίστας Τζέρεμι Σάρντι, ο οποίος δεν θα καταφέρει, σύμφωνα με δηλώσεις του, να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας παρενεργειών που έκαναν την εμφάνισή τους μετά το εμβόλιο.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μάλιστα, μίλησε ανοικτά ο Σάρντι, ο οποίος αν και προέρχεται από μία καλή χρονιά, μιας και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκλείστηκε από τον Σβέρεφ που ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου, δεν θα καταφέρει να εμφανιστεί ξανά τα court στην υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά, ο Τζέρεμι Σάρντι δήλωσε:

«Από τότε που έκανα το εμβόλιο μου (μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open), είχα ένα πρόβλημα, είχα μια σειρά αγώνων. Ξαφνικά, δεν μπορώ να προπονηθώ, δεν μπορώ να παίξω. Τώρα έχω πάει σε δύο γιατρούς, έχω κάνει κάποιες εξετάσεις για να ξέρω τι έχω και το πιο σημαντικό είναι να φροντίζω τον εαυτό μου.

Προτιμώ να αφιερώνω περισσότερο χρόνο για να φροντίσω τον εαυτό μου και να είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον δεν θα έχω κανένα πρόβλημα παρά να προσπαθήσω να επιστρέψω στο γήπεδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βρεθώ ακόμα να έχω προβλήματα υγείας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0