Τένις

Ostrava Open: Άνετα στα προημιτελικά η Μαρία Σάκκαρη! (video)

Ostrava Open: Άνετα στα προημιτελικά η Μαρία Σάκκαρη! (video)

Μια εύκολη πρόκριση στην προημιτελική φάση του Ostrava Open πήρε η Μαρία Σάκκαρη, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 επί της Γέλενα Οσταπένκο.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Ostrava Open πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 2-0 σετ (6-4, 6-2) της Γέλενα Οσταπένκο και πέρασε άνετα στην επόμενη φάση.

Η Σάκκαρη ήταν απόλυτη στο σερβίς της από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ενώ την ίδια ώρα πίεζε συνεχώς εκείνα της Οσταπένκο. Το Νο 4 του ταμπλό απαντούσε συνεχώς στα σερβίς της αντιπάλου, η οποία άντεξε σε 3 service-games σβήνοντας 2 break-points αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 4ο. Η Σάκκαρη όμως εν τέλει έφτασε σε break και το πανηγύρισε με την ψυχή της (4-3)!  

Σ’ εκείνο το σημείο η αντίπαλός της την εξύβρισε κάτι που είδε η Σάκκαρη, αλλά όχι ο διαιτητής καρέκλας ή η επιδιαιτητής, με το επεισόδιο να λήγει εκεί χωρίς συνέχεια.  Από κει και πέρα η Ελληνίδα κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ σε μόλις 40 λεπτά, παίρνοντάς το με 6-4.

Το δεύτερο σετ ήταν ένας… περίπατος για τη Μαρία, η οποία βρήκε break με το «καλημέρα» και συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό στο δικό της σερβίς δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Οσταπένκο. Έπειτα έφτασε σε 2 break και με εύκολα holds έκανε το 4-0 και στη συνέχεια το 6-2, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Τερέζα Μαρτίνκοβα (Τσεχία) και Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα (Ρωσία).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0